Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Právní doložka
Právní doložka

Právní doložka společnosti Disneyhracky.cz

Pro společnost Disneyhracky.cz je nejdůležitější náš konečný zákazník. Tedy řádně vyřídit objednávku, případně reklamaci.

Zároveň se snažíme maximálně chránit osobní údaje všech našich zákazníků. Spolupracujeme zásadně s renomovanými partnery a nepředáváme jim nikdy více informací, než je třeba.

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost Disneyhracky.cz  využívá údaje od zákazníků, pouze a jenom pro svoje vlastní potřeby a neposkytuje je žádným třetím stranám.

Výjimku představují externí dopravci jako PPL, Zásilkovna a DPD atp. Těm dodáváme minimum informací, které jsou nutné k bezproblémovému doručení zboží. Tedy konkrétně: jméno, příjmení, adresu, email a telefon – nic víc.

Žádná z těchto externích firem nemá právo využívat osobní údaje jinak, než k čemu byly a jsou určené.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost Disnehracky.cz s jejich osobními údaji pouze a jenom v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Loga dodavatelů                 

Internetový prodej originálních hraček Disney, Pixar, Marvel a Star Wars
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.